Ridlektionerna.

Först red jag då Afrodite, hon är bara 3 år och kan då inte så mycket. Hon va väldigt lat men det va nog för det va så varmt idag och att hon har så dålig kondis. Men det gick bra ändå :) Så fin är hon, och jag lova världens sötase gnägg.
Och sen ridskolan, så hoppade vi studds! Shihouu, tänte jag. Men nja det blir inte riktigt som jag tänkt mig. jag fick höra att dagen innan va hon med på klubbhoppningen, och hon vägrade ut sig. Det är verkligen inte vanligt henen! Och särskilt inte när hon hade en så bra ryttare på ryggen. Hummm.. Men hon hoppade lite konstigt i studdsen och hon stekade men hon hoppade i alla fall, men hon brukar va en sån pålle som lixom bjuder och kör i full fart för att hon tycker det är såå roligt, men jag vet inte vad som är henne fatt?
Men nu ska jag gå och lägga mig, ganska trött efter all ridning! Pusshej / Klara<3

ska skärpa mig!<3

förlåt att jag inte bloggat på länge! Har lixom haft fullt upp, och på mobilen vill det inte alltid. Men nu så bloggar jag så nu kan ingen gnälla ;)
Idag efter jag vaknade åt frukost, as usual x) Sen åkte jag med pappa till stan på motorcykeln, in på ica maxi och köpte frön att odla och när jag sedan kom hem så jag ju då bara sått, i typ flera timmar ;) Men nu har jag skitbråttom för jag ska rida älskade Afrodite och sen efter det ridskolan, så det blir blogga efter det!
Shingeling!<3

Tävlingen!

Idag var jag ju och tävlade, jag fick Miro. Gick såååå häääääääär bra! Miro var jättemjuk och lugn (för att vara Miro) på framridningnen, och inne på banan var han PIGG men ändå lugnare än vad han var förra gången, försökte verkligen rida BRA vägar då jag kan vara lite slarvig men denna gången lyckades jag riktigt bra med dom! Var väldigt nogrann, hihi..  och det gav resultat! Vi nollade, var verkligen sjukt kul att rida när han var så framåt och tyckte det var så kul! :)


Fina MiroSvar på frågestunden om Keerock .. ♥

Vad är hans riktiga namn, eller heter han Keerock?
Hur planerar du dina ridpass, rider du bara eller har du en plan innan?
Hur tror du att det kommer se ut i framtiden med honom?
:)

- Japp, hans riktiga namn är Keerock.

- Asså har ju inte haft Keerock så länge än så nu i början vill jag bara lära känna honom men såklart att man har en liten plan om vad man ska göra, hoppning/dressyr/uteritt osv..

- Som det ser ut nu tror jag att vi kommer bli riktigt duktiga tillsammans, jag tror vi kommer vara ute på tävlingsbanorna, och vi kommer lätt att vara det snyggaste ekipaget!
;)

Vad är keerock bäst på? Asså typ hoppning eller dressyr?
Hur gammal är han?

- Jag vet faktiskt inte, jag tycker att han är duktig på båda två, har inte hoppat han så mycket än, men han har han ju hoppstam.

- 5 år.

Hur gammal är Keerock?
Vad tycker han bäst om?
Hur hög är han? :)
Kram Alice <3

- Han är 5 år.

- Jag vet inte, tror han tycker om allt, men de förra ägarna sa att han älskade att hoppa i terängen, alltså fasta hinder.. stockar o så!
:)

- Han är ca 144 cm.

Kram<3

Är Keerock en c-ponny??
Vad gillar han bäst?
Är han pigg eller lat??

KRAM <33

- Nepp han är en Dponny!

- Javet inte riktigt, han gillar nog allt men som sagt sa de förra ägarna att han tyckte det var jättekul att hoppa stockar, teränghinder.

- PIGGG!!

hund/katt
ponny/häst
pigg/lat (hästar)
godis/snacks

kram!

Det här var inte riktigt frågor om Keerock men tar dom ändå.

- Hund/Katt

-  Ponny/
häst

- Pigg/lat(hästar)

- godis/snacks

Vad är han för ras?
Är han en A,B,C,D ponny?
Varför fastnade du just för honom?
Ska du tävla honom eller bara träna, vad ska d ha honom till?

fin fin blogg :)

- Han är en connemara.

- D

- javet inte, bara tyckte han var så "min häst" om man säger så, kärlek vid första ögonkastet kanske, hihi ;)

- jag ska båda tävla och träna honom, först träna så vi blir bra och sen tävla så vi visar världen vad vi går för! ;) hihi nej men jag ska båda, hoppa/rida dressyr/rida ut/träna för tränare och tävla på honom.

TackTack


vad är det för ras?
Vilken "grupp" eller vad man ska säga tillhör han? B,C,D?
När köpte du han?
Hur gammal är han?

- Connemara

- D

- För någon vecka sen..

- Han är 5 år ♥

Å^ÅÅ :)

1: Hur mycket kostade han?
2. vad är hans bästa egenskap?:)

- -

Att han är så otroligt SNÄLL och COOL!


Hur länge har du haft honom? :)

- Ungefär en vecka, knappt det..

:)

Vad har han för färg?
Har du ridit honom idag? hur gick det?

- Han är mörkbrun, ser nästan lite svart ut.

- Japp, det gick JÄTTEBRA!det var en...


ZEBRA!

Och vinnaren var ingen, hihi det var faktiskt ingen som gissade på Zebra!

Men den som var närmast var http://elinstaahl.blogg.se/, som gissade på Keerock å det var ju faktiskt egentligen Keerock som jag red på.. hihi..
kolladennatjejensblogg!!!nununununu!!:)


Gårdagens ridning!

Igår red jag på Keerock, han skötte sig perfekt! SÅ stolt över han nu, såklart att han var PIGG för det är han alltid men han lyssnade på mig och sprang liksom bara inte utan han hade normalt tempo och lyssnde på mig. Skrittade en mysig skrittrunda i skogen också, vad gjorde han där? Inget, exakt inget, SÅ stolt över han, första gången jag rider i skogen med han och 4 gången totalt jag rider han! :)

image description
-Wilma


Tankspridd..

Har 100 tusen tals tankar och funderingar i mitt lilla huvud.. och 983647 inlägg också, men kommer bara på dom på konstiga ställen, till exempel när jag ska sova eller är i skolan eller när jag är bortrest osv.. då kan jag komma på massa bra genomtänkta inlägg men när jag ska blogga då står det still i mitt huvud. Hjärnan står helt stilla och det blir att jag slänger in något snabbt inlägg liksom..

Men nu känns det som jag har jättemånga inlägg som bara vill skrivas ner, finns SÅ mycket att berätta för er.. imon ska jag tävla till exempel, visste ni det? - Naej varför? Jo för att jag inte har berätta det för er. Men ja som sagt ska tävla imon, DET känns konstigt har tänkt att tävlingen är om en vecka eller två den har varit så långt borta men nu plötsligt är den här. Är bara en klubbhoppning som jag har anmält mig till, ska tävla en ridskolehäst, önskat Boy & Khus... hoppas såklart på Boy! Men ser det som en träning, och jag siktar alltid hogre en hindret! Å sen siktar jag på en felfri runda! :)

Nu har jag fått ut det jag ville säga er, Kram


-Wilma

Fotat idag, smakprov..Vad säger ni? Vill ni se mera? hiss/diss?

Fotograf: Ida Bexell. http://idaphotography.blogg.se
Gissa vad jag rider på! den som gissar får en fet länkning!

Nu har ni tills imorgon klockan 13.00 på er att gissa vad wilma rider på, den som gissar rätt får en enormt fet länkning!

Dag 9- Dina husdjur (Wilma)

Mina husdjur- Vi har ju 5 hästar, men JAG har 2, Dollar & Keerock. Dom andra hästarna är ett sto på 13 år som heter Tillie. Sen två unghästar, Tiesto och Tiffanie, och dom är till salu!

Tiesto
Tiesto är en valack på 3 år och just nu under inridning.
e. Biggles-Tip Top.


Tifannie
Tiffanie är ett sto på 2 år.
e. Bocelli-Tip Top.


Tiffanie till vänster och Tiesto till höger.

Dollar & Keerock
Dollar och Keerock är mina ponnysar, eller Dollar är min lillasysters också och det är hon som ska rida honom nu efterssom jag är för stor. Men Keerock är min ponny, min älskling, han äe undebar! Han är connemara,
 e. Kulan Kavat. Dollar är en korsning av Shetalndsponny och Welsh.


Keerock <3
image description
Dollar <3


Tillie <3

Tiffanie & Keerock.

Sen har jag 2 kaniner också, Tusse & Musse.

Tusse <3, har ingen bra bild på musse.

Dag 9- Dina husdjur. (Klara)

Husdjur nu då..
jo, jag har 4 kaniner och två katter och en medryttarhäst.
Kaninerna heter, Simba, TinTin, SuduQa och choklad.
Hästen som jag rider på nu heter Rollexia, men ska börja rida den nya på söndag som heter Afrodite!
Mina kissemissar heter Bill & Bull ;)

Nytt i stall garderoben<3


Bästa dagen på länge.. ♥

Fick otroligt brottom hem då vi (Jag,Ida,Jennie,Klara) bestämde att vi skulle gå på bio och se hungerspelen idag. Å efterssom jag skulle rida Keerock också så fick jag otroligt brottom helt plötsligt , när jag kom hem från skolan var det ba att äta och byta om sen direkt till stallet! Jag red ju Keerock idag, och han var väldigt PIGG kan jag säga er, men inte så konstigt efterssom jag inte har kunnat rida han på två dar för att han hade vridit sin sko och hovslagaren inte kunde komma förens idag. Men gick ändå jättebra, jag älskar att rida honom, han är kungen över alla! Ja sen var det bara att borsta honom, putsa hans grejjer, släppa ut honom i hagen och sen in för att fixa sig och byta om till bion! ♥

Bion var grym, såg hungerspelen! Bästa filmen på länge! Sjukt spännande! Köpte förstås en maaaasssa godis efterssom den var 2 tim och 10 min lång! hihi! Mums Hade jättemysigt med mina fina kompisar, sen tog jag & Klara bussen hem, fick en perfekt tajming till busssen också om ni ville veta det, har egentligen inte tid att skriva detta inlägget men jag gö det för eran skull, gör "10 dagar" inlägget imon.

Kram
Glöm inte följa mig på instagram, wilmafur

Skype

Skaffat Skype nu. Wilma: Wilma.fur och Klara: klaaralundh! Lägg till oss eller skriv era Skype namn om ni vill skypa med oss :)


Dag 8- Svara på frågorna: Favoritmat? Favoritfärg? Favoritämne? (Wilma)

Favoritmat ? - Tacos & Pizza! Favoritfärg ? - Ähm? Svart kaanske? Favoritämne ? Musik, idrott.


BILDBOMB!!! :D

Det va allt jag bjuder på idag, jag vet att vissa bilder är lite suddiga men det får ni leva med ;) Puuss hej! / Klara

Dag 8- Svara på frågorna: Favoritmat? Favoritfärg? Favoritämne? (Klara)

Favoritmat? : Ähhm, svår fråga! Jag gillar mååånga maträtter men jag tror att mammas flygande Jacob är min fovvo, nom nom<3
Favoritfärg? : Jag gillar ljusrosa, silver, svart och vitt mest, men jag gillar alla andra färger med.
Favoritämne? : Jag har inte direkt något favorit ämne, alla är lika tråkiga xD

Dag 7- Din favoritblogg.<3 (Klara)

Okej jag kör top tre :) Den bästa bloggen och som jag kollar jääätte många gånger om dagen är:
1. Http://nellieberntsson.se
Och nästa grymma blogg som är sjukt värd att kolla in på är:
2. http://topelite.blogg.se
Och en nystartad blogg men hon är sjukt gullig! Nellie berntssons Lillasyster:
3. http://Nelliessyrra.blogg.se

Gonatt mm.

Chenixen! Ligger i sängen och är as trött! Han inte göra dag 7 idag så jag gör det imorgon, sorry.. Men puss hej! Nu blire skönhetssömn och imorgon tagga ännu en skoldag,eller not! <3


Frågestund... Keerock svarar ♥


Efterssom många frågat om Keerock å så så tänkte jag att vi skulle ha en liten frågestund där ni kan ställa frågor "till Keerock" eller aa om Keerock!

Fråga på nu då!Pluggar.

Sitter i soffan och pluggar so med min sovande kissemisse <3


Typiskt.se

Skolan idag var seeeg, varit jättetrött och bara längtat efter att skolan skulle ta slut..  men aja nu ska jag inte babbla på här om hur tråkigt jag har haft det i skolan.. hehe..

När jag kom hem så hade jag ju förstås tänkt att rida Keerock, så jag gick ner och borstade honom å vad märker jag då? Jo att han har vridit till sin ena sko, jippie... Så det blev ju ingen ridning idag då, hoppas hoppas att hovslagaren kan komma imon!!


Sötnosen själv!


Å här har ni två andra små sötisar, busiga.se var det här ja!


Wilma


Dag 7- Din favoritblogg. (Wilma)

Min favoritblogg?? hm?...

Svårt där, tycker jättemånga bloggar är sjukt bra! Men jag länkar mina 10 absoluta favoritbloggar! :)

1. http://nellieberntsson.se

2. http://topelite.blogg.se

3. http://ponnybrudarna.se

4. http://nelliessyrra.blogg.se  

5. http://ponnysanning.se

6. http://hannaf.myshowroom.se

7. http://dailyhorses.blogg.se

8. http://ponnysmurfarnas.blogg.se

9. http://foki.se

10 http://siktaalltidhogreenhindret.blogg.se yeh, hihi :)
'

Dag 6- Bild/bilder på det bästa du vet. (Wilma)image descriptionimage description

Första ridningen hemma på Keerock.. Vilken färg passar han?

Idag så red jag Keerock för första gången, eller blir ju andra efterssom jag red han när jag provred han också..

Gick skitbra, han var väldigt PIGG men jättesnäll och lyssnade 100 % på mig. Undebar är han!


Tänkte kolla med er vilken färg ni tycker passar honom? Tycker det ju är så galet fint med matchande schabrak och lindor, så tänkte kolla er vilken färg ni tycker passar honom? Han är mörkbrun, väldigt mörk ser nästan svart ut på en del ställen, sen så har han svart man och svans. Vilken färg tycker ni passar honom ? :)


Dag 6- Bild/bilder på det bästa du vet.

Här är bilder på det bästa jag vet!:
image description

Gomorron!<3


Keerock ♥

Nu så har jag en ny ponny, Keerock!
Han gick igenom besiktningen så nu är han min!


Verkligen världens coolaste, finaste & snyggaste ponnyn enligt mig! :)

Han är en connemara, efter kulan kavat. Han är 5 år men märks inte att han är så ung för han är hur snäll som helst och hur lugn som helst, fast han är ändå pigg i ridningen! Perfekt med ett annat ord!

Ni kommer nog få läsa mycket om oss i framtiden, ska inte rida honom idag för han har ju besiktats och fått ett nytt hem så nu ska han bara få känna sig hemmastadd! Men imon ska jag rida honom. Fast jag ska gå ner och borsta honom lite innan jag åker till ridskolan, å där på ridskolan då hoppas jag på Boy!!

Bilder från provridningen..
Snygg, elle? vad tycker ni? ♥


Där fick ni se lite iallafll, kommer upp mer bilder så frt jag har tatta några ;)Kram på er! /Wilma


Dag 5- Vad vill du med bloggen? (Klara)

Jag vill att den ska bli större, Bättre, högre statistik. Ja typ de Wilma skrev! Sen ska vi någon gång försöka nå den aktiva listan, vi får se hur det går! :D tjingeling!
Hahah, hittade en suddig bild när kaninerna va små, gud va söta!! <3

Dag 5 - Vad vill du med bloggen.

-Vad vill jag med bloggen?

Hm? Jag vill att den ska bli stor, att den ska bli riktigt bra och att många ska tycka om den!
Har nog liksom alltid velat det, finns inte så mycket mer att säga för det är DET jag vill, å det är NI som kommer hjälpa oss hela vägen! :)


Ny FP tröja<3

.


Ensam hemma :/Någon som kollar på världscupsfinalen i hoppning som är just nu? Roffe=kungen över alla!


Min fin tjej!

Är hon söt eller är hon söt?


Dag 4- Ditt intresse.

-Mitt intresse, min fritid, mitt liv = Ridning!

Ja, världens bästa sport sysslar jag med. På måndagar rider jag på ridskola, men sen så har jag också en B-ponny, Dollar. Han är för liten för mig och har varit halt för ett tag sen. Så det är därför jag rider på ridskola.
Men som sagt jag letar ju även D-ponny nu, och har provridit 3 stycken. Den första jag provred var hur snäll som helst och jag hade nog haft mycket kul med den. Men den var 17 år och hade tröttnat lite på tävlingarna å efterssom jag vill ut och tävla så var det kanske inte riktigt den ponnyn som jag sökte. Den andra jag provred var hur snygg som helst men väldigt HET i hoppningen, så jag skulle nog inte klara av den då jag inte är jättetuff och inte så van vid HETA hästar, bara van vid busiga (Dollar, ni vet...). Men nu har jag hittat den rätta!! Keerock heter han, lagom pigg fast lite mer åt det pigga hållet, lyssnar jättebra på mig och mina hjälper! Han skall besiktas på måndag och om han går igenom så har jag en D-ponny.... overkligt..


Värdens finaste ponny!


Dag 4- Ditt intresse.(Klara)

Mitt intresse?
jo, såklart RIDNING! Det är det bästa jag vet! Jag rider på ridskola en gång i veckan och på min medryttarhäst Rollexia några gånger i veckan. Men snart ska jag få en häst av den som äger min nuvarande medryttarhäst som jag förmodligen rider mååånga gånger i veckan. Den har bara varit riden i 3 månader och är 3år och heter Afrodite. Det är en fux, llängtar så, men ändå vill jag fortsätta rida rollexia men det kommer jag nog för jag ska nog kvala henne i höst! :D
Rollexia innan 2 månader före fölning
Rollexia som föl, urgullig!<3

Godmorgon..

Godmorgon bloggen, sovit gott?

Hihi, idag har jag inget speciellt för mig så det blir nog en slappdag för mig. Slappdag=Bloggdag!
Igår så va jag med Klara hela dan, först så red vi.. jag på Dollar och Klara på Rollexia! Gick superbra, Dollar var riktigt taggad och PIGG! Sen åkte vi och kollade på våran 3-åring som är på inridning så vi hälsade på honom litegrann. Efter det så la jag och Klara oss i soffan med mobilen och Ipad å chillade medans det ös-regnade ute!

Men som sagt idag blir det nog en slappdag, eller aa mamma fyller år.. så det blir ju tårta också förstås!

Hur ser eran dag ut då?


Bjuder på denna bilden, bilden är på mig och Khus. Var för ett tag sedan, typ i december
eller nåt. Iaf var på framridningen på en klubbhoppning. Vill ni veta så nollade vi!
Men seriöst kolla min min, hehe...
Dag 3-Ett inlägg om varför du började blogga och vad som är det bästa med det(Wilma)

Oj, varför jag började blogga?

Det var nog för att man hade läst andras bloggar och många kompisar bloggade och så.. å då var det ju såklart att man ville testa!

Vad är det bästa med att blogga?

Det är nog när man får jättemånga söta kommentarer, eller när man verkligen känner att man är nöjd med bloggen och när det går bra med den! När statestiken stiger och kommerntarerna ökar typ! :)


Bjuder på denna charmiga bild..


Dag 3-Ett inlägg om varför du började blogga och vad som är det bästa med det.(Klara)

Jag vet inte riktigt varför jag började blogga, men det va lixom en kul grej! Jag älskar och blogga, att dela en liten bit av mitt liv till er. Ni lär känna mig på ett litet annorlunda sätt. Jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva om bloggandet men det är så jag känner. Känslan av att få skriva nästan vad jag vill och vad jag tycker. Dela med mig av mina känslor.... BLA,BLA,BLA.. Nu har säkert hälften slutat läsa, haha! Men det va allt så shingeling!


Fina pollar!


Dag 2- Bilder+text på dig och dina bästa vänner.(Klara)

Okej, vi börjar med Wilma, Som sakt min ''andra halva. Det känns som att jag föddes med henne och varit med henne hela livet. Hon har en stooor plats i mitt hjärta och hennes skatt värmer otroligt mycket. Hon är en vän man kan lita på och något man inte ska mista. Och inte nog med att hon är en hjärte vän så är ho skita snygg!
image description
Wilma<3Och sen så är Ida och Jennifer också mina snälla vänner. Vi börjar med Ida. Ida har jag igentligen inte ''känt'' så länge. Hon har gått i min paralell klass i hela lågstadiet och mellanstadiet. Men inte så att vi har umgåtts. Sen i 7an hamlade vi i samma klass och vi blev  bra vänner. Hon är en mycket rolig person som har en väldigt ''speciell'' humor som plattsar Wilma mycket bra i smaken. Men ibland kan jag faktist tycka den är lite smårolig ^^ Och snygga ida här:
image description
Ida<3 Hon som även gjort våran header!Och nu då Jennifer, eller som jag kallar henne Jenniiiiiihoooooooo. Jag älskar verkligen Jennys humor! Hahah, och hennes skratt, det magiska skratt som man inte kan sluta skratta åt när man hör det. hihi, sitter faktist och småler nu! Men Jennifer har jag ju iallafall växt upp med, vi gick på dagis tillsammans osv, allså bra vänner. Därför var det ingen ''nyhet'' när hon kom i våran klass. Men hon är en super vän som är så gryyym på fotboll att man typ storknar. Vet ni?! Denna kvinna har gjort någonting på 2000 kickar! Grym????

Knasiga Jenniiiihoooo till vänster<3


Men detta var mina närmaste vänner och också alla tjejer som går i min klass xD Ganska få med 4 stycken? Hahah, men det är endå ganska chill. Men puss och hej! Nu så jag gå och mysa med Wilma och ha fredags mys! / KLara<3

Dag 2- Bilder+text på dig och dina bästa vänner

Mina bästa vänner: Asså svårt där. Har flera otroligt bra kompisar. Men tar de allra närmsta, dom KAN man verkligen lita på i alla lägen, de ställer upp & har alltid kul me dom! okej de allra närmsta är Klara, Hanna, Ida & Jennifer! Klara med ett annat ord "min andra halva", vi är sååå hääär tajta, skulle inte klara mig utan den tjejen asså! Hanna, "min halvsyster", hon är verkligen som en syster, en storasyster då hon är två år äldre, snackar om allt med henne! Ida, lilla roliga Ida, hihi helt klart att hon har en speciel humör men en rolig sådan, söta lilla Ida, känt henne sen jag var liten, min barndomsvän, love her! Jennifer, min fotbollskompis, jaa, hon är ju för go Jenny, å GRYM på fotboll är hon också för den delen, ska alltid skojja till det och aa vet inte hur jag ska förklara men aa Jenny är Jenny!

image description
Klara


Me and Klara..

Ida

Ida and Jenny!
image description
Me-


Dag1-:En bild på dig och lite fakta. (Klara)

Hej! Som dem flesta vet heter jag Klara, jag är 14 år och bor i en liten by utanför Jönköping. Jag har en store bror och en stora syster, mamma & pappa. Jag är oftast glad och väldigt livlig. Jag älskar hästar, men mer till det får ni höra någon annan dag. Jag går i sjuan på rosenlundsskolan. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer för det får ni ju veta senare! Så det va allt, ha det bra! / Klara 
image description
image description
image description

Dag 1:En bild på dig och lite fakta. (Wilma)

image description
Glad tjej, 14 år från sweden. Brinner för ridning! Har världens bästa kompisar. Driver bloggen siktaalltidhogreenhindret.blogg.se, pratglad, har en stor fobi för grodor, har en ponny som heter Dollar.
Har en mamma en pappa & en lilla syster, tycker att fysik är det tråkigaste ämnet på jorden.
Sitter just nu på sitt rum framför datorn samtidigt som hon pluggar engelska..

image description
Kram.Livet leker!

Varit lite sisodär uppdatering idag.. Men ofc har jag en förklaring! Direkt efter skolan så kollade jag på Klara och Rollexia när de hopptränade, sen cyklade jag hem. Gick raka vägen till stallet såklart, så hälsade jag lite på Dollar o så.. och nu så är ju klockan halv 7 typ så tiden går! Men nu ska jag laga mat hiih.. och sen plugga engelska! Fast känns ändå bra när man liksom har mycket att göra för då lever man sitt liv liksom. Jag är en sån person som ofta får långtråkigt, jag vill ha något att göra hela tin ... ;)

image description
sommarbild..

Imon blir det stan efter skolan med tjejerna! Sen så äta på chili thai, livet leker!
Klara sover över hos mig också å sen på söndag fyller mami år. Måndag, tagga till 1000!


Sne..

Kram alla underbara bloggläsare, bara så ni vet. Loveya!


10 dagar ♥

Dag 1- En bild på dig och lite fakta. 
Dag 2- Bilder+text på dig och dina bästa vänner.
Dag 3- Ett inlägg om varför du började blogga och vad som är det bästa med det.
Dag 4- Ditt intresse.
Dag 5- Vad du vill med din blogg.
Dag 6- Bild/bilder på det bästa du vet.
Dag 7- Din favoritblogg.
Dag 8- Svara på frågorna: Favoritmat? Favoritfärg? Favoritämne?
Dag 9- Dina husdjur.
Dag 10- Vad kommer hända på bloggen framöver?

Dagens läsarfråga? ♥

Vilka är era favoritbloggar ? Varför ? ♥
Trött..

Ligger i soffan och latar mig med mobilen, är skittrött! Vet inte varför faktiskt. Men imorgon ska jag rida rollexia, ska hoppa :) #förväntansfull!# men sen ska jag nog bara lata. Puss hej!


True Shit!!


#spännande#

Jag längtar nått otroligt till måndag, känns som det är en evighet tills dess. Liksom halva onsdagen har ju gått nu men det är ju fortfarande halva kvar! Sen hela långa torsdag å sen fredag och sen hela helgen och sen är det Måndag! Segt... Men säger inte vad jag ska göra på månda, det får ni veta då! Men spännande är det.. Hm..?


Build a bridge and get over it...


Har ni hört elle? .... helt sjukt!

Känner ba att jag måste skriva detta och fråga vad NI tycker...

Ni har la hört om dom 3 tjejerna, en 12 åring, en 68 åring och en 28 åring som var ute och red.
Men plötsligt så blir dom jagade av hundar, hästarna skenar iväg och 12 åringen hoppar av och 68 åringen vet man inte... men 28 åringen hoppar/flyger av sist av alla, hon landar i ett dike och hundarna biter henne i ansiktet! Hon ligger nu på sjukhus och hästarna har man inte hittat än!!! Men fatta att hundarna bet henne i ansiktet! helt sjukt!, fatta hur hon kände sig när hundarna bet.. usch! Så jkla hemskt. Å sen har man inte hittat hästarna en (dom skenade ju iväg). Tycker detta är helt sjukt, 68 åringen bröt flera revben! Fattar inte att man inte har nån koll på sina hundar, ägaren har avlivat hundarna. Tycker ägaren ska få betala skadestånd!!
usch!! 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14681906.ab

Här hittar ni en artikel från i söndags, men står även lite mer i tidningen.

Men asså fyy så himla hemskt! Nu är jag jätte skeptisk till hundar asså, lite "rädd" för att rida ut nu... DISSS till aggresiva hundar!! Ägaren ska ha koll på sina/sin hundar/hund! Och nu när detta hemska har hänt så hoppas jag att alla "hundägare" är lite mer försiktiga och om dom vet att hundarna kan springa iväg eller är agrresiva så ska dom ha hundarna i koppel och INTE fria, iaf inte i skogen! Usch, nu så gillar ja inte hundar längre kan jag säga, möjligtvis snälla raser och välhanterade och hundar som inte är agressiva på något vis!! Men njaa skeptiskt till hundar nu måste jag säga... ...... helt hemskt det som har hänt!

Hoppas innerligt att ägare till hundarna får betala skadestånd! Hade inte en man sett henne och hjälpt henne loss från hundarbna hadde dom förmodligen bitit ihjäl henne! :(!

Vad tycker ni om detta??

image description


Vinnarna av Helgens Ekipage! ♥

Nu så har vi äntligen valt vinnarna, först så hade vi tänkt att det bara skulle vara 1 vinnare men vi märkte snart att det aldrig skulle gå! Var så många sjukt fina bilder å så sjukt fina texter till vissa så vi bestämde att det fick bli 3 vinnare istället!

Men bara så ni vet va detta inget lätt beslut, satt å funderade och funderade och snackade. Men nu har vi enats om 3 stycken vinnare, en 1:a, en 2:a och en 3:a! :)


1:a! På förtsa plats kom Clara! http://clarastenson.blogg.se/

Varför: Jo, vi tyckte båda två att denna bilden var sjukt fin, man fick en sån
otrolig sommarkänsla! Galet fin & Härlig var den. Ponnyn och ryttaren är ett perfekt ekipage enligt oss!
Därför förkänade dem att vinna!


2:a! På andra plats kom Rebecka! http://beckasponny.blogg.se/

Varför: Detta är en bild på Rebecka och Herkulez. Otroligt fina tillsammans!
Ser en kärlek mellan domma två asså... hihi! Hästen ser nöjd & glad ut och ryttaren
också så ingen tvekan om att denna bilden var fin och förkänade att komma 2:a!


3:a! Sofia http://hopperyttaren.blogg.se

Varför: Asså denna bilden är ingen tvekan om att den är tuff! Får sån tävlingskänsla!
Känns som ett riktigt vinnarekipage! Dessutom är det en otroligt härlig bakrund!
Så denna bilden förkänade en 3:e plats!Tycker ni ska tjejernas bloggar som vann! 1:a http://clarastenson.blogg.se/, 2:a http://beckasponny.blogg.se/
3:a http://hopperyttaren.blogg.se! Riktigt läsvärda bloggar alltså, tycker verkligen att ni ska checka dom! :)


Vad tycker ni om våran tävling? Hiss/diss? Skulle bli jätteglada om ni ville säga vad ni tycker! Vill ni ha en tävling igen?? aa ni fattar! Puss & Kram önskar vi!


Jag & kusselina<3


Hahah! Ni måste bara kolla! ;D


Gårdagens ridning<3

image description
image description
image description

Helgens Ekipage! ♥

Så här gör du för att vara med:

1. Kommentera "jag är med" eller något liknande.
2. Lägg upp en bild på dig och din ponny/häst på din blogg (eller skicka en bild till wfkl@hotmail.com)
3. Länka till bilden/bloggen, men som sagt du kan också skicka en bild till wfkl@hotmail.com!

(Det går bra med sköthäst/medryttarhäst/ridskolehäst)

Lätt som en plätt!


Nu är det inte veckans ekipage utan helgens ekipage! Så vinnaren komme rupp på söndag eller måndag!

För större chans att vinna: 1. Följ oss på bloglovin. 2. Gilla inlägget på bloglovin. 3. Tipsa om tävlingen på din blogg.

Lycka till!


Svar på tal ♥

KommentarTid 
Hanna

Vilka är era favoriträtter ?

Sv: Min är nog Tacos å Pizza! Mumma!


Kom in en till fråga på våran frågestund så tänkte jag skulle svara på den.. / Wilma
Länkbyte!


Länkbyte med denna goa tjejen!

Kolla hennes blogg vet ja!, en läsvärd!

http://ponnynmary.blogg.se/


Dollar! Bildbomb!

Dollar är ju som sagt Wilmas ponny men vi båda två har ridit honom mycket. Klara rider när Wilma är på semester osv.. eller så rider vi ut tillsammans.. osv ... Men båda två håller med om att det fnns ingen sötare ponny, ingen som Dollar. Ingen kan nånsin förstå hur mycket kul vi har haft med denna lilla ponnyn!


Wilma, Klara

          &

     Dollar

image description
Jag börjar tro att vi kan gå genom eld....
image description
image description
Matvraket själv!
image description
En av alla sommrar..


En av alla vintrar..

Mycket skratt..
image description
Men också allvar..
image description
Världens sötatse öron har han också!
image description
Min lilla dressyrputte!

Men som sagt det är inte bara jag som har haft kul med denna ponnyn
utan också Klara!


image description

Han har världens goaste mule!

Love..

Lycka..


Finaste ponnyn på jorden.. Älskar dig Dollar!


Godmorgon!

Idag blir det uteritt med Klara och Rollexia, jag rider ju självklart Dollar. Min lille plutt! Ska bli sjukt kul, är säker på att Dollar kommer vara PIGG och BUSIG! Sen så hoppar vi lite stockar och fasta hinder i hagen också. Dollar har aldrig träffat/ridit ut tillsammans med Rollexia förut men är säker på att han kommer gilla henne! Aja ni få höra mer sen å kanske, lovar inget men kanske så blir det lite bilder också ! ;)


Dagens inköp!


Me and My friend..


Fredag den 13:onde


Skönt med fredag!

Är ganska trött efter en dag i skolan. Har också efter skolan varit på stan. Hittade en tröja, asså ja skittrött så jag orkade inte kolla mer så jag åkte hem ;D Men imon ska jag ut halv nio och sätta på mig stallkläderna mm. och åka till stallet. sköta om Rollexia och rida till Wilma och hoppa över stockar och rida ut! taggar! Men nu ska jag gå och sätta på mig one peace och lägga mig i soffan och pääääsa :)  Det är fredag den 13:de idag så ta det lugnt ;) Lägger ut en bild på tröjan snart också :) puss hej!

Länkbyte!

Länkbyte med denna coola tjejen, tycker ni ska ta er en liten titt på hennes blogg! :)


http://isabellebroberg.blogg.se


Men heeeejjjsaaan!

Skolan idag var chill, och å så sjukt skönt att det är fredag nu! Imon skall jag rida ut med Klara. Jag rider Dollar och Klara tar Rollexia, ska nog hoppa några stockar och lite så också! Tagga!

Men det var det jag hade att berätta, mer update senare! Kram


Hasta la vista babey! <3

Idag har jag varit hos Wilma. Jättekul! Löshoppat dollar och tiffanie! Men nu är jag asa trött så nu ska jag sova. Gonatt!


#sötnos#


Lyckan som uppstår när läraren berättar att musiken är inställd och man har sovmorgon istället!

Ja, just så är det! Så nu sitter jag hemma i pyamas och chillar! Börjar inte förens halv 10 idag! Chill eller vad??


Bloggen blir bättre å bättre!

Åh känns så himla bra, 39 följare på bloglovin nu, och statestiken är ju ännu högre ofc! Bloggen växer verkligen för varje dag, mer läsare, mer följare, fler sidovisningar, aa ni fattar poängen! Allt detta = GLAD Wilma! Men än har vi en lååååååång bit kvar, den är långt ifrån stor än, men den äe liksom stor i mina ögon. Fast det är ju inte själva statestiken och hur många följare man har som är det viktiga utan om bloggen i sig, är bra å i mina ögon blir denna bloggen ba bättre och bättre och snart är den bäst! Så följ bloggen ända till toppen! :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3287504/images/2012/pic_197993469.jpg" class="image">


Thea videobloggar, Thea=Min lill sis dåe!

 


You smile, I smile!


Mina svar..

Här kommer svaren på frågestunden, Kram/ Wilma


bloggsvaren!

 


Hej eller nått ..

Men hejsaaaan! Jag och Klara kommer svara på alla frågor någon gång under eftermiddagen/kvällen, så fråga på nu innan det är försent! :) sen så kan jag passa på att berätta att dagen varit chill å braa! Ska nog pallra mig ut och borsta min lilla ponnyplutt idag också!


Glöm inte frågestunden!!


Duktig kanin man har!


Instagram~ KlaraLundh


Frågestund! Fråga på nudå!!


-Me


Instagram- Wilmafur

Följ mig på Instagram!!

Skaffat Instagram nu, följ mig vett ya! Wilmafur

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3287504/images/2012/pic_197513454.jpg" class="image">


Förlåt..

Asså sorry om jag inte bloggat på nårra dar men jag har varit hos mina kusiner och släkten and things like that! Så jag har inte kunnat blogga. Och det gick lixom inte blogga från min mobil heller. surt men thats it! Men nu är jag hemma så nu jag jag blogga hur mycket jag vill ;)
Nu ska jag väl chilla och aa.. vet inte men imorron ska jag rida iallafall, fun things! ha de gott. woop woop!<3
hahah! Och lilla tjockisen jag!<3

Hey!


Godnatt bloggen!

Grym dag med min underbaraste och finaste kusin, glad påsk allihopa!!


~bilder~

Mina absoluta favorit-bloggar!

1:a http://nellieberntsson.se


- Sjukt grym blogg som drivs av en sjukt målinriktad och GRYM person, ingen mindre än NellieB.
Tror de flesta vet vem hon är och läser hennes blogg, men om det finns någon som inte gör det och inte vet vem hon är, då borde ni kolla hennes blogg, bättre finns inte! Hon kör sitt egna race liksom!

2:a http://topelite.blogg.se


- Hon påminner lite om Nellie men ändå inte, i vilket fall som helst så tycker jag ni borde kolla hennes blogg å läsa inläggen! Hon är också en helt awesome person som driver en underbar blogg! Tycker ni ska kolla den!
En av mina absoluta favorit personer å favoritbloggar! Tror seriöst att denna bloggen kan gå långt assåå!

3:a http://hannaf.myshowroom.se


- En underbar tjej, sjukt snäll, galet vacker, driver en superfin blogg! Vem snackar jag om?
Jo HannaF såklart! Vem är hon? Jo min "halvsyster" haha hon äe min kusin, men hon är så mkt mer en så, står henne lika nära som en syster! Men på tal om något, tycker ni borde kolla hennes blogg och hjälpa henne att driva den uppåt, mot toppen! Verkligen en superfin blogg som ni borde kolla! Tyvärr rider hon inte men jag gillar den ändå, en av de bloggar som inte är hästbloggar som jag älskar!

Vad tycker ni? Gillar ni dessa bloggar? Håller ni med mig? Eller inte? Kram


Goodmorning!

Jag kan ju börja med att säga glad påsk! till er! Just nu sitter jag med alla mina påskägg och blir tjock. ;)
Ikväll sticker jag till Hanna å myser och "firar" påskafton eller va man ska säga.

Imon blir det att åka till gränna för att provrida en ponny .... nom nom.. sjukt taggad asså!

image description
Bara så ni vet så önskar min lille plutt också glad påsk!
image description
Kram å puss å allt!


Bilden talar till er!


Fredagsmys!<3


Wilma videobloggar!

Bjuder... på denna videoblogg.. /Kram Wilma


Gästbloggning!

Tjaa, Carro(barro) häär! Eftersom att jag vann tävlingen så får jag gästblogga på denna underbara blogg som två finfina flickor äger. Back on truck..
Jag är gryymt glad att jag vann för nu får jag ny header och gästblogga. Är de nån som vill komma till min egna blogg? Tryck DÄR--->http://capo.blogg.se/ <---HÄR!
Nu veet inte riktigt vad jag skaa skriva men jag flummar lite dåå
Hahahah, jag kom på detta skämt :)

Var det många personer i kyrkan igår?
Svar: Nej, de va helt dött.. hahahahahahahahahahahaha. 
Baara jag som fattar? Kyrka? Dött?
Nii fattaar.....i hope


Meeen: Wilma&Klara! Ni är BÄST! Ni kommer komma aslångt i bloggvärlden. 110% Säker. Ska följa er så länge jag lever(och ni :O)
Kör grymt nu tjejOr!

De var allt för mig: Tack och Hej, Leverpastej(fast de är äckligt)./Carro http://capo.blogg.se/

Och vinnaren blev...

första plats: http://capo.blogg.se
Andra plats: http://mirramarika.blogg.se
Tredje plats: http://jedressage.blogg.se
CARRO: när du ser detta mejla din gästbloggning till wfkl@hotmail.com
Mejla hur du vill din header ska se ut till idaphotography@hotmail.se
Grattis!<3

Snart utser vi vinnaren!! Håll utkik!


Min lilla plutt som jag tömkör!


Chao chao!


Hahaha! Goa katter man har<3


Våran lilla fotbolls friend!


Gårdagens ridlektion! Puss yeyh!

Igår som sagt var det ju ridning på ridskolan, jag fick Lilleman! Hihi.. Men nu tänkte jag berätta lite om ridlektionen. Jag och Klara ville så hääääär gärna rida ut men självklart var vi de ända som ville det så det fick räcka med att skritta fram ute.

När vi hade skrittat fram gick vi in i ridhuset och började trava, vi ökade traven på långsidorna och kortade den på kortsidorna. Det gick la ganska bra fast jag fick inte till någon vidare ökning efterssom Lilleman inte är världens piggaste ponny om man säger så. Sen gjorde vi lite volter och övade på att ställa hästarna och så, det gick faktiskt ganska bra, fick använda min innerskänkel mycke ba. Sen så galloperade vi på volterna å det gick också rätt bra, Lilleman lyssnade ändå ganska bra på skänkeln och galloperade på! Sen så skulle vi gallopera runt fyrkantsspåret också, vilket också gick bra, alltid kul att gallopera runt fyrkantsspåret för då blev det lite fart på Lilleman! Sen galloperade vi lite på volterna igen och övade på gallopfattningar. Sen så lät vi hästarna pusta lite på lång tygel, och sedan la vi upp stigbyglarna och gjorde lite ballansövningar som avslutning! Å älskar att rida utan stigbyglar, särskilt på Lilleman efterssom att han är så lätt att sitta på! ;) kram


skrolla ner så ser ni en grym tävling!! Missa inte!

.

Today is a nice day ;)

Idag har jag ridit på ridskolan, fick en som heter Danny. Han va OKEJ. lixom han va väldigt seg och lat och lyssnade varken på skänklar eller spöt ;o Jaja, det gick bättre i galoppen sen :D Men sen körde vi snabbt hem och jag gjorde mig iordning lite snabboch åkte till Noa och hade det mys med Cheyerna<3Men snart hade väl jag tänkt att sova, godnatt...
... och glad påsk! :)HAHAHA! Dagenss höjdpunkt!

Don't dream your life, live your dream.

image description


Tävling! Ni måste bara vara med! Sjukt bra pris!

Nu ska vi ha en tävling här på bloggen! Vinnaren får en gratis design/header av Ida, det är hon som har gjort våran header! Ida gör efter hur du vill ha det, Vinnaren får även gästblogga här på våran blogg. 2:an och 3:an blir länkade på våran blogg. Vi lottar/väljer vinnaren om några dagar.

Kommentera bara "jag är med"

För större chans att vinna.

1. Följ oss på bloglovin.

2. Gilla detta inlägget på bloglovin.

3. Tipsa om våran blogg/tävling på eran blogg.Så kom igen nu var med!! Kram

woop woop!!

e! Idag ska jag till ridskolan och rida. Hinner tyvärr inte rida Nicki :/ Men ikväll ska jag iallafall på fest hos Noa, Yeeayh! ;)
Jag tänkte bara säga ett stort tack till er som kollar våran blogg varje dag!! Tacktack!
ps: Snart kommer en tävling! Missa inte det! :D
Har typ inga bilder på denna datorn.
Puss Hej!

Länkbyte å tips!Länkbyte med dessa två tjejer! Dom har en grym blogg med en massa intressanta inlägg! Så inte bara ett länkbyte utan även ett tips från oss! Tycker ni ska kika in på deras blogg, varför inte liksom? :)
 
här hittar ni deras blogg: http://ponnypollarna.blogg.se/


Med och tävlar hos ponnysmurfarnas!Horseposts

Klockrena asså! De stämmer perfekt in på mig! ;)


Ridningen med Nicki<3

Hej bloggläsarna! Igår så red jag ju på Nicki. Vi hoppade. Började hoppa på ett vanligt räcke och det gick super! Sen så skulle jag över ett vaattenhinder, Det gick också bra! Men sen så skulle jag till ett blåvitt hinder, Och det va ju döööläskigt tyckte nicki. Jag gick fram och visade henne hindet. Och försökte ''gå'' över hindret. Och då tog hon ett megaskutt över hindret och jag kom i obalans, inte nog med det så fattade hon galopp efter hindret och jag åker av! ;D Men det gick bra ;) Men sen så klarade vi banan med + och - . Men idag blir de dressyr!
Hahah, busfröet som är kelsjuk! :D

Lyssna<33


Jag & älskade Nicki!<3

'

Hey, hemma nu..

Nu är jag då hemma från ridskolan, och jag tänkte berätta lite om dagen..
I morse då, eller aa förmiddags så gick jag ut å mockade å vägde upp hö. Sen vid typ 3 så kollade jag på när Klara hopptränade med Vicki, och ja det gick la bra.. men hon "testade" Klara liiite.. fast det får Klara själv berätta mer om sen! Men tog en massa fina kort som ni nog kommer få se snart! Men sen var det ju ridskola också, hoppning! Jag hade Aspe, det gick la sådär.. men berättar mer om det imon för jag är så hiimla trött nu, en låång dag har det varit asså! Kommer nog sova gott inatt ;)

Underskatta inte det lilla, det kan vara fröet till något stort..


Mer uppdate kommer imon!, Kram / Wilma
Thats it!

Okej, om ni inte redan visste det så har jag en annan blogg http://wilmafur.myshowroom.se
Jag skaffade den bloggen för att jag liksom ville gå min egen väg och för att jag kände att jag la ner typ 70 % på bloggen medans Klara typ 30 %.. så därför ville jag liksom ha MIN egna blogg liksom.. men så fort jag hadeb skaffat den började Klara blogga igen, asså verkligen mycket nu då! Så därför tänkte jag att jag skulle blogga på båda, vilket jag nu gör.. men känner att det liksom var roligare att blogga på wilmafur.myshowroom.se än på siktaalltidhogreenhindret.blogg.se så därför la jag ner mer tid på MIN blogg å bloggade mer på den. Men nu har jag plötsligt ångrat mig och tycker det är liiite roligare på denna bloggen istället! hihi å det är myyycket roligare nu när Klara bloggar mycket också! Så SIKTA ALLTID HOGRE EN HINDRET kommer ni få se mycke av i framtiden! Nu när Klara också har en medryttar ponny och jag då har en egen ponny å vi båda rider på ridskola så kommer ni få läsa om allt möjligt här på bloggen i framtiden! Men jag kommer inte ta bort MIn andra blogg utan fortsätter på båda, men bara så ni vet är SIKTAALLTIDHOGREENHINDRET.BLOGG.SE i farten igen! ;)

THATS IT!


Wilma
image description
Klara
image description
Dollar (Wilmas ponny)
image description
å Nicki (Klaras medryttar ponny)

/ KRam Wilma, http://siktaalltidhogreenhindret.blogg.se


Godmorgon!

Vad ska ni göra idag då? Själv så är det hoppning på ridskolan idag, ska hoppa bana! å självklart har jag sagt till min ridlärare att jag SKA ha Miro elr Boy, så får se om jag får någon av mina älsklingar!

Sen så ska Klara hoppträna med sin medryttarponny å då ska jag kolla såklart!
Så idag blir det häst, häst och liiiiite mera häst på schemat! ;)


/ Wilma


Godmorgon världen! <3

Halli hallå! Har precis vaknat. Idag ska jag till stallet och hoppträna med Nicki. Och sen lite senare blir det Wilma och jag till ridskolan, det är hoppning på ridskolan med! :D<3 man får väl hoppas att man inte får träningsverk efter all hoppning ;) hade bra! / Klara

( skit väder )


Missa inte ponnyakuten som börjar nu!


RSS 2.0