Dag 2- Bilder+text på dig och dina bästa vänner.(Klara)

Okej, vi börjar med Wilma, Som sakt min ''andra halva. Det känns som att jag föddes med henne och varit med henne hela livet. Hon har en stooor plats i mitt hjärta och hennes skatt värmer otroligt mycket. Hon är en vän man kan lita på och något man inte ska mista. Och inte nog med att hon är en hjärte vän så är ho skita snygg!
image description
Wilma<3Och sen så är Ida och Jennifer också mina snälla vänner. Vi börjar med Ida. Ida har jag igentligen inte ''känt'' så länge. Hon har gått i min paralell klass i hela lågstadiet och mellanstadiet. Men inte så att vi har umgåtts. Sen i 7an hamlade vi i samma klass och vi blev  bra vänner. Hon är en mycket rolig person som har en väldigt ''speciell'' humor som plattsar Wilma mycket bra i smaken. Men ibland kan jag faktist tycka den är lite smårolig ^^ Och snygga ida här:
image description
Ida<3 Hon som även gjort våran header!Och nu då Jennifer, eller som jag kallar henne Jenniiiiiihoooooooo. Jag älskar verkligen Jennys humor! Hahah, och hennes skratt, det magiska skratt som man inte kan sluta skratta åt när man hör det. hihi, sitter faktist och småler nu! Men Jennifer har jag ju iallafall växt upp med, vi gick på dagis tillsammans osv, allså bra vänner. Därför var det ingen ''nyhet'' när hon kom i våran klass. Men hon är en super vän som är så gryyym på fotboll att man typ storknar. Vet ni?! Denna kvinna har gjort någonting på 2000 kickar! Grym????

Knasiga Jenniiiihoooo till vänster<3


Men detta var mina närmaste vänner och också alla tjejer som går i min klass xD Ganska få med 4 stycken? Hahah, men det är endå ganska chill. Men puss och hej! Nu så jag gå och mysa med Wilma och ha fredags mys! / KLara<3

pers har kommenterat♥
Postat av: Linnéa

Läs och kommentera nya bloggen :D

Xoxo

2012-04-20 @ 23:37:08
URL: http://sparklingjackie.blogg.se/
Postat av: elin

Oh, älskar din header!!:D Hur gör man för att det ska byta bild sådär?? :)

2012-04-21 @ 19:33:19
URL: http://elinwieslander.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej, jag kan göra eran design! Jag har just nu erbjudande & et är GRATIS! :D

Checka in min blogg & säg till om ni vill eller inte!Kram!

2012-04-21 @ 19:57:15
URL: http://mallanmalinsliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0